your friend in business

Suntem sustinerea de care aveti nevoie

Consultanta preliminara este gratuita

Intrebati acum un profesionist

 

Serviciile oferite de compania noastra, vin sa va ofere consultanta juridica si un avocat bun pe care le cautati, sub aceiasi edificiu, primul pas fiind consultanta gratuita preliminara, asadar nu va costa nimic sa intrebati.
Scutiti timp si bani cautand un avocat ieftin, pentru a va rezolva problemele juridice, apeland la noi, lasandu-ne sa alegem noi ce este potrivit specificului spetei dvs., oferindu-va solutii accesibile potrivite bugetului dvs.
Evitati abuzurile si fiti deschisi in a va cunoaste drepturile.
Va oferim consultanta gratuita preliminara, pentru ca serviciile noastre sunt transparente si corecte.
Accesati formularul de contact si inregistrati o descriere a problemei dvs. In cel mai scurt timp veti primi raspunsul nostru.

Executari silite nelegale, contestatii la executare

Sunt multe executari silite abuzive; stiati? Firmele de recuperari debite de multe ori recurg la hartuirea debitorilor.
Suntem specializati pe identificarea nelegalitatilor in cazul executarilor silite si va oferim suport:
– in relatia cu creditorul;
– relatia cu firma de recuperari debite;
– in promovarea unei contestatii la executare, in orice etapa a spetei dvs.;
– gasim si va oferim solutii realiste problemelor concrete.
Evitati abuzurile si hartuirile societatilor de recuperare, alegand sa fiti informati. Fiind informati, aveti sanse de a iesiti invingatori din lupta cu recuperatorii sau creditorii.
Nu va costa nimic sa puneti o intrebare, noi va oferim consultanta juridica gratuita preliminara.
Serviciul contestatie la executare se realizeaza prin sustinerea avocatilor parteneri, specializati in domeniile dvs. de interes.

CONTACTEAZA-NE

Servicii juridice, consultanta juridica prin avocati specializati

Pentru ca dorim ca serviciile noastre sa fie complete, va punem la dispozitie prin avocatii parteneri, servicii juridice de consultanta juridica si asistenta si reprezentare in litigii, atat pentru problemele curente cat si pentru situatia in care este necesara recuperarea debitelor in instanta, atat in fond cat si in caile de atac specifice.
Fiecare caz este unic si va fi tratat unitar. Dupa identificarea specificului spetei dvs., cazul dvs va fi repartizat avocatului specializat pe speta dvs.

CONTACTEAZA-NE

Executor judecatoresc – Executari silite

Alegem pentru dvs., cei mai buni executori judecatoresti, stabilim competenta si mentinem pentru dvs. relatia cu acesta, pentru executarea titlului executoriu. Metodele de executare vor fi stabilite impreuna, cu rapiditate iar dosarele aflate pe rolul executorilor vor fi supravegheate periodic, emitandu-va rapoarte atat la cerere cat si potrivit procedurii stabilite de comun acord.

CONTACTEAZA-NE

Consultanta in Protectia datelor cu caracter personal – GDPR

Este legala prelucrarea datelor cu caracter personal in cazul dvs.? Aveti nevoie de indrumari, suport, consultanta pentru a sesiza o incalcare a drepturilor dvs privind protectia datelor cu caracter personal?
Puteti verifica prin consultanta completa oferita de noi. Gasiti orice tip de informatie cautati despre Regulamentul General Protectia Datelor cu Caracter Personal – GDPR

CONTACTEAZA-NE

Servicii de consultanţă privind bugetele de familie si servicii de consultanta privind creditele si datoriile

Pentru a nu fi luati prin surprindere, va sustine pentru a va crea previziuni ale bugetelor de familie, atunci cand va hotarati sa faceti investitii sau sa contractati credite.
Cu o imagine cat mai detaliata, puteti lua hotararea de a face o investitie sau un credit, evitand astfel supraindatorarea sau investitiile nerentabile.
Specialistii nostri va sprijina sa luati cele mai bune decizii privind bugetele personale sau de familie.

CONTACTEAZA-NE

Consultanta pentru reconversia profesionala

Traind in economia din prezent, o reconversie profesionala poate fi luata in calcul ca viziune personala, acesta in contextul actual capatand o importanta deosebita.
Suntem aproape de dvs. si serviciile oferite sunt concepute astfel incat sa gasiti intr-un singur loc, aproape tot ce ati avea nevoie, fiind concepute ca servicii sunt complete si complexe.
Prin partenerii noastri, va oferim cursurile potrivite, cu discount fata de pretul practicat in mod obisnuit de acestia, care sa va califice, sa va perfectioneze sau specializeze intr-un anumit domeniu.
Consultanta in reconversie profesionala, este completa, avand in vedere cerintele COR actualizate si cursurile acreditate ANC.

CONTACTEAZA-NE

Cursuri si Workshopuri

Daca ai proiecte marete si planuri de viitor sau esti hotarat sa faci o reconversie profesiolala, aici gasesti atat consultanta cat si cele mai buna cursuri. 

Contacteaza-ne si te putem consilia, putem alege impreuna cu tine sau iti propunem cursuri furnizate de partenerii nostri. 

Toate cursurile prin furnizorii partener beneficiaza de discount pentru contractarea serviciilor Radikal Consult. 

CONTACTEAZA-NE VEZI LISTA DE CURSURI
 

Infiintari societati si modificari societati, infiintari asociatii

Cat de urgent este? Foarte urgent? Infiintam societati in regim de urgenta si acceleram ritmul de infiintare a ONG-urilor. Infiinteaza o societate sau o Asociatie, apaland la noi, va oferim cel mai rapid termen de solutionare, prin partenerii nostri.

Este rapid, eficient si simplu, fara ore de cautari, birocratie, cozi, drumuri inutile si documente de refacut. 

Timpul este pretios; contacteza-ne!

 

CONTACTEAZA-NE

Succesul este o optiune

Noi iti oferim optiuni