Curs Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal – Cod COR 242231 – Acreditat ANC

Avantaje curs:

  • cursul este dedicat tuturor celor ce doresc sa profeseze ca DPO si nu au nevoie doar de o diploma;

  • este sustinut de un avocat cu 13 ani experienta specializat in protectia datelor cu caracter personal;

  • structura cursului este smart, astfel incat toti cei care urmeaza acest curs sa achizitioneze informatii esentiale in implementarea GDPR si in sustinerea operatorului.

  • participantii primesc modele de lucru si impreuna cu trainerul dezvolta proiectul de examen, ce consta in Auditul unei societati;

  • cei ce urmeaza cursul obtin diploma recunoascute ce le permite sa profeseze ca DPO intern in cadrul unei companii sau independent, ca DPO extern.

Proiect de lege pentru organizarea profesiei de DPO

In prezent se afla in dezbatere publica Propunerea legislativă privind organizarea profesiei de responsabil cu protecția datelor cu caracter personal b653/2020.

In propunerea legislativa, este prevazuta obligativitatea detinerii unei diplome de responsabil cu protectia datelor cu caracter personal, recunoscute la nivel national (diploma eliberata de ANC) pentru ca o persoana sa se poata inscrie in forma de organizare a profesiei, 

Diploma obtinuta in urma sustinerii examenului la finalul cursului „Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal” recomandat de noi, indeplineste aceasta conditie.

vezi si alte servicii gdpr